A Coach Company egy szakmai közösség,
melyet öten nők alkotunk. Azért hoztuk létre,
mert egy értékrendet képviselünk, módszereink és céljaink közösek.

 

Mindnyájan az  ICF (International Coach Federation – a világ egyik legnagyobb coach szervezete) által kvalifikált business coach diplomával rendelkezünk.

 

Erősségünk, hogy korábban különböző szakterületeken – közgazdászként, orvosként,  HR-szakemberként, mentálhigiénés segítő szakemberként, kommunikációs szakemberként,  szociális munkásként – szereztünk jártasságot és nagy tapasztalatot. Az ezeken a területeken elért eredményeink hatására egymástól függetlenül jutottunk el a coaching világába, és győződtünk meg annak szükségességéről és hatékonyságáról.

 

Célunk, hogy ügyfeleinket a leghatékonyabb coaching módszerek alkalmazásával a lehető legjobb teljesítmény elérésére ösztönözzük. Olyan stratégiát és akciótervet dolgozunk ki velük közösen, amelynek segítségével képesek hatékonyságukat növelni, megvalósítani vágyaikat és ezt az új ismeretet a későbbiekben, életük bármely területén önállóan is hasznosan alkalmazhatják.

 

Bízunk benne, hogy közösségünk tagjai támogatást nyújthatnak Önnek szakmai és/vagy személyes fejlődése, problémái hatékony megoldása elősegítésében!

(A)miért velünk...

 

...mert a világ egyik legnagyobb coach szervezete, az ICF által akkreditált Kvalifikált Business Coach diplomával rendelkezünk

...mert sokoldalú, kreatív csapatunk a legoptimálisabb megoldást nyújtja az ügyfél számára

...mert tudjuk, hogy minden megoldásra váró probléma mögött egy ember áll

...mert érzékenység, empátia és elfogadás jellemez bennünket

...mert hisszük, bármennyire is jók vagyunk, lehetünk még jobbak, és ezért mindent meg is teszünk

...mert a coachingot nem egyszerűen munkának, hanem hivatásnak tekintjük

...mert az alapértékeink közösek: egyenrangúság, kölcsönös tisztelet, figyelem, bizalom, elfogadás

...mert megoldás-orientáltak vagyunk, az Ön figyelmét a problémáktól a megoldások felé fordítjuk

...mert együttműködésünk eredményeképpen megteszi a szükséges lépéseket céljai eléréséhez

...mert nem csupán egy adott fejlesztendő területre koncentrálunk, hanem a velünk megszerzett tudás révén elősegítjük az élet egyéb kihívásaira való gördülékenyebb reagálást is

...mert munkánk során a legszigorúbb titoktartással kezeljük az ügyfeleinkre és megbízóinkra vonatkozó összes információt

(A)miért velem...

dr. Bodnár Andrea

Buga Bernadett

Drimál Veronika

Fábián Mariann

Holló-Hunya Eszter

dr. Bodnár Andrea

Szüleim példáját követve lettem orvos. A kórházi, gyógyító munkám során sok idős beteggel találkoztam. Az ő bölcsességük, élettapasztalatuk változtatta meg a tudásról, a szellemről, a lelki erőről alkotott nézeteimet. Így fordultam a gyógyítás, az emberi test egészségének védelme, megőrzése után az emberi lélek egészségének megőrzése felé. Ezért képeztem tovább magam mentálhigiénés szakemberré.

 

Néhány év után újra a betegek felé fordultam, egy betegedukációval foglalkozó cég létrehozásában segédkeztem. A terápiatámogató, edukációs munkám során naponta tapasztaltam, hogy a testi tünetek mellett milyen kínzó terhet jelentenek az emberek számára a lelki problémák, ezért segítőként támogattam, kísértem őket.

 

Ezzel a támogató, kísérő szemlélettel segítem az egészséges embereket is, hogy sikeresen megküzdjenek a mindennapok nehézségeivel, tudatosan éljék az életüket, szabaddá tudják tenni magukat a nyugalomra és a belső békére.

 

Hiszem, hogy a változás, fejlődés kulcsa az emberben van, aki képes szembenézni saját felelősségével, és tenni azért, hogy ez a változás megvalósuljon. Azért választottam a coach pályát, mert hiszem, hogy érdemes segíteni másokat, hogy rátaláljanak a belső erőforrásaikra, megtalálják saját útjukat.

Buga Bernadett

„Valamennyien istenek vagyunk, mondta Buddha. Valamennyien tudunk mindent. Csak meg kell nyitnunk az elménket, hogy meghalljuk saját bölcsességünket.” –  Dan Brown

 

Hiszek az emberben! Mindannyian rendelkezünk mindennel, ami ahhoz szükséges, hogy boldog és teljes életet éljünk. Adódhatnak helyzetek, amik mégis próbára tesznek bennünket. Van, hogy elakadunk, van, hogy kétségbe esünk. Ilyenkor hajlamosak vagyunk feladni, pedig ezek a helyzetek kiválóak lehetnek arra, hogy tanuljunk, fejlődjünk. És egy coach nagy segítségünk lehet ilyen helyzetekben. És mivel hiszek a fejlődésben is, ezért hiszek a coachingban.

 

Egy coaching folyamatban, a coach biztonságos környezetet teremt ügyfelének és segíti őt abban, hogy megtalálja a válaszokat a saját kérdéseire és önmagából a legtöbbet hozza ki, hogy ezzel legyen több, jobb, teljesebb.

 

Célom, hogy minél több coachee-mnak meg tudjam teremteni a biztonságos teret és segíthessem őket ezen az úton!

 

Mert hiszek a fejlődésben, hiszek az Emberben!

 

1999 óta dolgozom HR területen, többnyire vezetőként. Mindig is abban hittem, hogy a kiválóan teljesítő vállalatokat az különbözteti meg a kevésbé jól teljesítőektől, hogy mennyire hatékonyan használják humán erőforrásaikat. Egy szervezetben az a fontos, hogy a megfelelő embert találjuk meg a megfelelő feladatra és fejlesszük kollégáinkat, hogy a maximumot kihozva magukból vigyék sikerre a céget.

 

A különbség az emberekben van. Az emberek pedig igazi csodák és a megfelelő támogatással hihetetlen eredmények elérésére képesek. Ez számomra mindig is egy izgalmas és inspiráló terület volt.

 

Különböző szervezetekben dolgozva mindig kerestem a lehetőséget, a módszert, a titkot, hogyan is lehet az embereket újra és újra mozgósítani, inspirálni, fejleszteni. A trénerképzésen, önfejlesztésen, NLP tanfolyamon keresztül a coaching volt az ahol összeállt a kép: a coaching az, ahol leginkább segítségére lehet egy másik embernek abban, hogy számára biztonságos környeztet teremtve, megtalálja saját válaszait a saját kérdéseire. Mert minden megvan bennünk ahhoz, hogy egyre jobbak legyünk!

Drimál Veronika

Vezetőként, mentorként, coachként az a célom, hogy teret teremtsek a fejlődésre.

 

Munkám során arra törekszem, hogy a coaching szemléletű vezetés elveit érvényesítsem. Megtapasztaltam, hogy a coaching rendkívül hatékony módszer, hogy felszínre hozza a bennünk rejlő lehetőségeket.

 

Coachként az erősségem az ügyfél tanulásának és elköteleződésének megerősítése, az akciótervezés és felelősségben tartás, a közvetlen kommunikáció. Erős empátiával, rugalmasan, a pillanat ütemének megfelelően támogatom a partnerem és biztosítom a teret a fejlődéséhez.

 •  

  Szakmai önéletrajz

   

   

  Tapasztalatok:

  Sykes Central Europe

  Senior Account Manager

   

  Hilton Budapest WestEnd

  Group & Meeting Sales Executive

   

  Hotel Taverna, Budapest

  Sales Representative / Group Sales Coordinator

   

  Hotel Duo, Prague

  Műszakvezető recepciós

   

  Tanulmányok:

  Coach Akadémia

  ICF kvalifikált üzleti coach

   

  BKIK Mediátorképző Akadémia

  Gazdasági Mediátor képzés

   

  Prágai Közgazdaságtudományi Egyetem, Külkereskedelmi Szak

  Mester fokozat - Pszichológia és szociológia a vállalatvezetésben

   

  Egyéb információk:

  Nyelvtudás: magyar – anyanyelv, cseh – proficiency, angol – advanced (C1)

   

   

  2002-

  1999-2002

  1997-2005

  1995-1997

  2014-2015

  2010

  1990-1995

Fábián Mariann

Számomra a legnagyobb felnőttkori tanulás az erőforrásokkal való hatékony gazdálkodás, amelynek elsajátítása még korán sem ért véget. Az ember saját határainak feszegetése, és annak elérése, megtapasztalása inkább nehéz, de felemelő érzés is egyben. Megtervezni, majd később tudatosan felkészülni és végrehajtani egy folyamatot, elérni a kitűzött célt, már egy nagyon szép és összetett - akár egész életre szóló feladat is lehet.

 

Mindannyian más-más utat járunk, de hiszem, hogy mindannyian törekszünk a jobb minőségre, és a rendelkezésre álló és bennünk rejlő lehetőségek tartalmasabb felhasználására.

 

Coachként a közös tanulási folyamatban szeretem átélni és megmutatni a már meglévő tudás, ismeret felszínre törését, megmutatkozását és a rácsodálkozás örömét.

 

Coachként a hozzám forduló partnerek, az erőforrásaikkal való gondoskodást és gazdálkodást egy bizalmi, sérülésektől mentes térben tapasztalhatják meg.

Holló-Hunya Eszter

Pályafutásom minden területén az emberekkel való, törődő kapcsolattartás volt a legfontosabb. Munkámból adódóan sok emberrel kerültem kapcsolatba, akik közül sokan szakmai, illetve magánéleti problémáikat egyaránt megosztották velem. Életem előrehaladtával egyre inkább érdeklődni kezdtem a pszichológia, az emberi kapcsolatok, az emberi viselkedés miértjei és a lehetséges megoldások felől.

 

Meggyőződésem, hogy a hatékonyságot, a sikert a munka és az élet minden területén a jó ön- és emberismeret teszi lehetővé, vagyis az, ha tudom, hogy mit miért teszek jól vagy rosszul és, ha kell, képes vagyok változtatni rajta. A coaching szemlélet magamévá tétele által számos pozitív változást tapasztalhattam meg a munkán kívül a magánéletben is.

Coachként legfőbb célkitűzésem megadni partnereimnek azt a támogatást, amely lehetővé teszi számukra, hogy asszertívvé és sikeressé váljanak és minél jobban megfelelhessenek önmaguk és munkaadóik elvásásainak. Ennek érdekében igyekszem a partnerrel közös tudástérben megformálni az igényt a leghatékonyabb munkamódszerek kialakítására és elköteleződni annak megvalósítására. Tevékenységem során arra törekszem, hogy a probléma megoldásához vezető utat partnerem saját kreativitásának felszínre hozásával találja meg és energiaforrásaiból, tudásanyagából felelősségteljesen képes legyen a legtöbbet mozgósítani és ezt a cél érdekében konstruktívan felhasználni.

 

A munkában a kreativitást akadályozó mechanizmusokkal történő szembenézés, az erőforrások fejlesztése és irányítása révén kidolgozott megoldások, valamint a leghatékonyabb munkamódszer alkalmazása során válik lehetségessé egy perspektivikus szakmai profil kialakítása.

 

Mindezek elérésével szeretném növelni a hatékonyságot és az elégedettséget partnereim/megbízóim és a velük kapcsolatban állók számára.

Elérhetőségeink