• 1./ MI A COACHING?

  - A coaching Önnek egy lehetőség. Lehetőség arra, hogy egy professzionális támogató személlyel együtt gondolkodva más, eddig fel nem fedezett szemszögből rátekinthessen szakmai szerepe és magánélete alakulására, és esetleges „elakadásait” más megvilágításba helyezve megoldhassa. Számunkra, a Coach Company tagjai számára olyan szakmai és bizalmi kapcsolatot jelent, amely segíti Önt a jelenben a lehető legjobb teljesítményt elérésére, a jövőbeli céljai megtervezésére, és a célok megvalósításához vezető út tudatos megélésére.

   

 • 2./ HOGYAN TÖRTÉNIK A COACHING A GYAKORLATBAN?

  - A coaching üléseken, melyeknek két résztvevője a coachee és a coach.  Ön, mint coachee választja meg a beszélgetés fókuszát. Az Ön által fontosnak tartott szakmai, magánéleti vagy egyéb helyzetekkel, kérdésekkel foglalkozunk, a kijelölt célok eléréséért dolgozunk.

   

 • 3./ MILYEN EREDMÉNYEKRE SZÁMÍTHAT

  A COACH SEGÍTSÉGÉVEL?

  - A coach a kialakított bizalmi légkörben egyrészt segíti Önt, hogy megértse, világosan lássa a helyzetet, amit felvázolt, másrészt érzékelje a személyes felelősségét e helyzet kialakulásában, harmadrészt tudatosítsa Önben, hogy mit akar tenni annak érdekében, hogy – megváltoztatva a jelenlegi helyzetet - eljusson oda, ahova el szeretne jutni.

   

 • 4./ MI A KÜLÖNBSÉG A BUSINESS ÉS

  LIFE COACHING KÖZÖTT?

  -  A business coaching többek között a munkahelyi teljesítmény növelésére, a profizmus fejlesztésére helyezi a hangsúlyt, többnyire a munkáltató megbízásából. Life coaching során az egyén életének bármely területét érinthetik azok a célok, amelyek a vágyai, álmai megvalósulását jelentik és megelégedettséget hoznak számára.

   

 • 5./ MI A KÜLÖNBSÉG A TERÁPIA ÉS

  A COACHING KÖZÖTT?

  - A terápia középpontjában az Ön személyisége áll. A múltban keresi a választ a lelki sérülések és traumák okozta sebek gyógyítására, a konfliktusok feloldására. A coaching a jelenre és a jövőre koncentrál. A coachingnak nem az a célja, hogy feltárja az Ön személyiségét, hanem hogy ösztönözze és támogassa az Ön személyes és szakmai fejlődését. A fejlődés, változás eredménye lesz az Ön kitűzött céljainak elérése.

   

 • 6./ MI A KÜLÖNBSÉG A TANÁCSADÁS ÉS

  A COACHING KÖZÖTT?

  -  A tanácsadás során meghatározzák az Ön tennivalóit, kész megoldásokat adnak a céljai eléréséhez. A coaching elsősorban nem konkrét megoldásokat ad, hanem hozzásegíti Önt, hogy felismerje a legjobb megoldásokat. A célt és a hozzá vezető utat Ön határozza meg, így biztosan egyéni és testre szabott megoldások fognak születni.

   

 • 7./ HOGYAN KEZELIK A BIZALMAS ÉS

  SZEMÉLYES INFORMÁCIÓKAT?

  - Munkánk során a legszigorúbb titoktartással kezeljük az ügyfeleinkre és megbízóinkra vonatkozó összes információt.

   

 • 8./ MENNYI IDEIG TART EGY COACHING ÜLÉS?

  -  Általában 60-90 percesek az ülések, és az Ön által meghatározott helyszínen kerülnek sorra.

   

 • 9./ MILYEN GYAKORIAK A COACHING ÜLÉSEK?

   -  Két-három hetente javasolt a találkozás coachee és coach között, de ez is az Ön igényeihez igazodik.

   

 • 10./ HÁNY COACHING ÜLÉSBŐL ÁLL

  EGY COACHING FOLYAMAT?

  - 6-10 ülés jelent egy coaching folyamatot, ez lehet több, ha Ön úgy gondolja, hogy még további találkozásokra van szüksége.

   

Elérhetőségeink